Dealer login Wachtwoord vergeten?
Home > Nieuws > De beste boormachine op accu

De beste boormachine op accu

Geen enkele werkman kan zonder boormachine

Betrouwbaar, veilig en veelzijdig: de beste boormachines op accu

Geen enkele werkman kan zonder boormachine. Voor het zwaardere boorwerk zit je goed bij Makita. We zijn gespecialiseerd in SDS-boren, waarmee je probleemloos door (gewapend) beton of metaal boort. Heb je optimale bewegingsvrijheid nodig? Dan heb je alle baat bij een boormachine op accu, tenminste als die van voldoende kwaliteit is.

Betrouwbaar boren met de accu’s van Makita

Makita blinkt uit in een uitgebreid gamma boorhamers en combihamers op accu. Al deze toestellen zijn uitgerust met geavanceerde LXT Li-ion batterijen voor een ongeziene kracht/gewicht-verhouding.

De keuze van boor hangt natuurlijk af van de diameter waarmee je wilt kunnen boren. De eerste twee cijfers in elke productnaam geven de maximale diameter weer.

Ergonomisch en stofvrij werken in alle comfort

Het belang van stofvrij werken is niet te onderschatten. Daarom kun je al onze boormachines combineren met het DX02-stofafzuigsysteem en zijn heel wat toestellen uitgerust met een geïntegreerde stofzuiger. Voor meer bewegingsvrijheid kun je de rugstofzuiger DVC260Z of DVC260ZX combineren met alle boorhamers. Bij een aantal soorten kun je zelfs een stofzuiger vastklikken onder de boor. Vraag raad aan je Makita specialist voor advies op maat.

Om je veiligheid te garanderen, werken de boormachines stuk voor stuk met een ‘links + rechts’-schakelaar. Zo kun je het gereedschap enkel bedienen met twee handen. Boormachines op 2X18V beschikken bovendien over trillingsabsorberende handgrepen.

 

 

NIEUWS