Dealer login Wachtwoord vergeten?
Home > Nieuws > Libramont 2018

Libramont 2018

Bezoek Makita op de beurs van Libramont!

 

Ontdek én win tuingereedschap van Makita op de Beurs van Libramont!

 

Libramont is dé openluchtbeurs voor landbouw, bosbouw en agrovoeding. De ingrediënten? Een reusachtig terrein van 300.000 vierkante meter dat tijdens het laatste weekend van juli omgetoverd wordt tot een tentoonstellingsruimte voor zo’n 800 exposanten en 5.000 merken, en dat elk jaar meer dan 220.000 bezoekers trekt. Het zijn niet de eerste de beste merken die je er aantreft: duurzaamheid is een belangrijke pijler van de beurs. De ideale gelegenheid voor Makita om ons nieuw assortiment tuingereedschap in de kijker te zetten – en een aantal bezoekers extra gelukkig te maken!

 

Het uitgelezen moment voor tuin- en bosbouwgereedschap

 

Op een beurs met zo’n uitgebreid aanbod vind je ongetwijfeld het tuingereedschap van je dromen. Met Makita ben je zeker van gereedschap dat professioneel presteert op elk moment. Of je nu op zoek bent naar een heggenschaar, bosmaaier of bladblazer. Ons assortiment wordt gekenmerkt door krachtige lithium-ion accu’s die niet alleen snel opladen, maar ook te gebruiken zijn op onze powertools. Bovendien kun je bij ons terecht voor advies over welk gereedschap je het beste inzet voor welke klus.

 

Bezoek Makita op Libramont en win

 

Zin om Makita te bezoeken tijdens de beurs? Je vindt ons terug op standnummer 52.01. Als je langskomt, kun je niet alleen ontdekken hoe uitgebreid ons gamma tuintoestellen is, maar ook deelnemen aan onze wedstrijd. Breng een ingevulde coupon mee en maak kans op mooie prijzen. Hoofdprijs is een kruiwagen op accu (DCU180Z, inclusief lader en batterijen). Wie weet kun jij je nieuwe tuingereedschap na afloop meteen loslaten in jouw tuin.

 

Ben jij de professional die morgen onze steden zal voeden?

 

Thema van deze editie is ‘Wie zal morgen onze steden voeden?’. Stadslandbouw speelt daarbij een centrale rol. Je kunt op de beurs dan ook heel wat te weten komen over coöperaties, korte ketens en circulaire economie. En aan de Makita-stand kun je eveneens inspiratie opdoen: ons accugereedschap zorgt er immers voor dat je zonder geluidsoverlast in woongebieden kunt werken.

 

Meer over de Beurs van Libramont

 

De Beurs van Libramont gaat dit jaar door van 27 tot en met 30 juli. Je bent elke dag welkom op de beurs van 9.00 tot 18.30 uur en kunt er perfect een fijne uitstap met het hele gezin van maken. Er zijn immers de hele tijd evenementen en wedstrijden die je kunt meepikken, inclusief een kindvriendelijk familieparcours en ‘aairuimte’ waar je verschillende dieren kunt bewonderen. Kijken mag, maar aankomen ook! Honger of dorst hoef je er ondertussen niet te lijden: je hebt de keuze uit tal van heerlijke streekproducten.

 

 

 

 

NIEUWS